דיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/11/2000 | 02:59 | מאת: שאלה למומחה לבריאות הנפש

ביתי מטופלת בפבוקסיל כבר למעלה מחודש אבל עדיין יש לה מחשבות דיכאוניות, יש לה שינויים קיצוניים במצבי רוח ואני לא יודעת איך להתמודד האם יש קבוצות תמיכה להורים כמוני?

07/11/2000 | 22:45 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, את יכולה לפנות לשני גורמים: הראשון, המרכז לעזרה עצמית ברח' קינג ג'ורג' בת"א. במרכז מתקיימות קבוצות תמיכה בנושאים רבים. תבברי אם יש שם קבוצה שמתאימה לך. שני, ארגון הנקרא "בנפשנו". יש להם גם אתר באינטרנט. אני יודעת שהם מקיימים גם קבוצות תמיכה לבני משפחות. תבררי. בברכה, טלי פרידמן

07/11/2000 | 23:33 | מאת: ד"ר אבי פלד

ראשית לא בררו אם הטיפול יעיל - האם היא במינון מתאים (צריך להגיע בהדרגה לפחות ל 200 מ"ג) יש תכשירים יותר יעילים לדכאון - האם ניסו אותם ?? וביכלל האם היא באמת בדיכאון מהסוג שמגיב לתרופות ?? או ביכלל האם יש פה דיכאון - מי איבחן ?? - מחשבות דכאוניות לא אומר שמדובר בדיכאון קליני פסיכיאטר מומחה יכול לתת תשובות לשאלות אלו נתן לצור קשר דרך - פרטים בכרטיס אישי דרך דף הפורום (בלחיצה על שמי )

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית