אוננות אצל ילדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/11/2000 | 02:55 | מאת: אמא

ביתי בת ה-4.5 מאוננת לפעמים אם על ידי שכיבה על דובי או פינה של שולחן אני מבקשת ממנה רק בחדרה לבצע זאת , אבל לי מאוד מפריע העניין מה הם הגבולות של אוננות , ומי יודע לומר להורה מתי צריך לפנות לגורם טיפולי ומי זה הגורם הטיפולי איזה מסגרת?

07/11/2000 | 07:30 | מאת: ד"ר אבי פלד

נורמאלי לגמרי - לא צריך טיפול

07/11/2000 | 10:43 | מאת: מוטרדת מאותה בעייה

שימי לב, שאלתי אתמול שאלה דומה, וקיבלתי מספר תגובות. רצוי שתתעלמי מהתגובה הראשונה, של מישהו שהתחזה לד"ר פלד.

07/11/2000 | 22:46 | מאת: טלי וינברגר

לאמא שלום רב, זו תופעה נורמטיבית לגמרי. ראי תשובתי ל"אמא של מאיה" בתחתית העמוד. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית