התמכרות לטוטו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/10/2001 | 19:50 | מאת: אייל

כשאני בדכאון אני רוכש כרטיסי טוטו בתקווה שאזכה בפרס משמעותי והדבר ישפר את מצב הרוח לי. הבעיה היא שאני לא זוכה אף פעם ומודעותי לעובדה זו מחמירה את תחושת הדכאון, והטימטום .אז אני שותה מספר בירות, מעשן כמו קטר ואוכל ללא גבול גם מאכלים כאלה שאני יודע שפוגעים בי מבחינה בריאותית אלה הדרכים שלי להרגיע את עצמי. לפעמים בא לי לבכות ללא סיבה. נזכר בילדותי ונערותיי, בהורי כשהיו צעירים, בחושפות הקיץ ,בהליכה לסרטים ביום שישי בחופשות בסדיר, בטיול עם אפרת בפאריז... איך החיים ישתנו, נהיתי אדם קטן ואפור שמתאבד באיטיות במשחקי טוטו.

25/10/2001 | 12:54 | מאת: 007

תתחיל למלא לוטו במקום טוטו

26/10/2001 | 13:48 | מאת: טלי וינברגר

אייל שלום רב, עולה מדבריך שחלו שינויים בחייך, גם אם לא מבחינה פיזית, אזיי מבחינה נפשית. ההתנהגות שעליה סיפרת: ההתמכרות לטוטו, שתיה מסוכנת, אכילה מופרזת, מעידה כי קיימים קשיים בחייך. גם ההתרפקות על העבר, מעידה כי משהו בהווה מציק לך, קשה. אני ממליצה בחום שתפנה לטיפול. תוכל בעזרתו להתגבר על התקופה הקשה, ולהמשיך הלאה במקום "להתאבד באיטיות"... בהצלחה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית