לאורן קפלן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/10/2001 | 21:39 | מאת: לאורן קפלן

היי זו שוב גלית מה שלומך? אצלי משתפר.. רציתי לשאול קראתי את תשובתך למטה לאפרת . ונורא הזדהתי את ההסבר לשאלה "הפרעת אישיות המנעותית" לפי דעתי יש לי את זה! אני ממש מפחדת מאנשים פחד מדחייה, הדכאונות שלי כגורם מחברה שאני מרגישה בודדה החיים שלי הרוסים לפי הגדרתיי בגלל שאני מרגישה ללא אהבה בודדה חסרת חברה יחס... דבר שחברה מאוד משפיע אליי... אולי יש פתרון אצלי בשל כדורים מסויימים??????? יש איזה כדור שיכול לעזור לי שאתה יודע ומכיר לפי סימני בבית מרקחת?????? האם זה בעייתי הסימנים שציינתי??? תודהה שוב גלית

24/10/2001 | 07:01 | מאת: ד"ר אורן קפלן

גלית שלום ראשית, בנושא תרופות התייעצי עם ד"ר אבני. בתור פסיכולוג אינני עוסק בתחום. הייתי ממליץ לך לא לעשות אבחון עצמי בנושא הפרעות אישיות. פני לייעוץ מקצועי, הסבירי מה מפריע לך ובהתאם לכך יותאם טיפול נכון. בהצלחה ד"ר אורן קפלן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית