בבקשה תעזרו לי חשוב..........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/10/2001 | 16:48 | מאת: הצילוווו

מה עושים כאשר אתה בן אדם צעיר 20 לחייך ומרגיש שאין מסבביבך אהבה אין דאגה תמיד לבד בודד מהעולם מרגיש שכולם לא אוהבים אותך ולא ממש מחבבים אותך ופשוט את כולם . ומה עושים בכלל אם עניין הבדידות שאתה לבד ללא חברה .???? מה עושים כשזה גורם לך להרגיש רע נורא?

23/10/2001 | 22:27 | מאת: דור

היי אני מבין בדיוק מה אתה עובר אני היום בן 21 ואני עברתי את מה שאתה עברת ,אבל יצא לי למזלי להכיר חברים נפלאים בתקופה האחרונה וזה עוזר המון לביטחון העצמי . קודם כל חשוב שלא תפחד להביע את עצמך כמו שאתה , אך בגבולות מסויימים כלומר לא ישר לספר על כל הדברים הכי כמוסים אצלך . אני ניסיתי ומצאתי חברים דרך האינטרנט שאני איתם כבר הרבה זמן בקשר ואנחנו אפילו נפגשים מדי פעם . כשאתה ללא חברים אתה נכנס למחשבות שליליות וכך המעגל הזה הולך ומתחזק אצלך והולך ופוחת הכוח למצוא חברה . תנסה למצוא אנשים שאתה יכול לבטוח בהם . או עיסוק מתאים,עבודה נעימה ,חוג מסויים משהו שקצת יוציא אותך מכל ההרגשה של הדיכאון הזו . אני אשמח לשמוע ממך ולעזור אם אני אוכל . *אם אתה צריך אתה תמיד יכול להיעזר בטיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי שניתן דרך קופות החולים השונות - על זה יוכלו לספר לך כאן הרבה יותר ממה שאני יודע . מקווה שתתגבר , זה לא קל אבל אתה תמצא בעצמך את הכוח דור

24/10/2001 | 19:37 | מאת: HERA

זה אולי נשמע פשטני, אבל פונים לעזרה מקצועית. יכול להיות שטיפול קצר טווח יועיל לך, אלא אם כן יתברר שלדברים יש מקור עמוק ומורכב יותר.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית