תהיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/10/2001 | 14:58 | מאת: הולי הובי

מה זה בכלל כאב? ומה זאת חרדה? ואיך אתה יודע שאתה אדם חרד או דיכאוני? איך אתה יכול להגיד אם הסף שלך ממוקם בגובה הנכון או לא? איך אתה יכול לדעת אם הכוונה של הגבולות שלך היא להפיל אותך למטה או להרים אותך למעלה? איך תדע אם הנסיון שלך להיות חזק, אם ההתעקשות על החוזק והחופש שלך תצדיק את עצמה או תשבור אותך?

23/10/2001 | 15:17 | מאת: HERA

עושה רושם שהיינו צריכים להיות עכשיו בפורום פילוסופיה :)

23/10/2001 | 15:25 | מאת: שרון

הולי מכירה את השאלות האלו - לכי לחפש מטפל / ת בלי יומרות - כי אני לא מכירה אותך , שאלות כאלו מצביעות על מין " בדיקת יתר" של תחושות . חפשי טיפול אצלי הדברים התפתחו להתקפי חרדה. אז , שנאתי כשהבהילו אותי ( כמו שאני עושה לך עכשיו - סליחה..) אבל לו הלכתי לקבל טיפול קודם , היה נחסך ממני כל כך הרבה קושי וסבל

23/10/2001 | 16:28 | מאת: דר' עמי אבני

הולי הובי שלום מי אמר שיודעים ? בברכה עמי

23/10/2001 | 19:23 | מאת: סתם מישהוא

.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית