בולימיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/10/2001 | 14:12 | מאת: K

רציתי לציין, בהמשך לפנייתי הקודמת, שאינני מטופלת במרכז גמילה מקצועי, אלא אני מטפלת בבעיה לבדי. אני אינני מקיאה כבר מזה כחודש, לאחר 7 שנים ללא הפסקות ואינני מרגישה צורך לחזור ולהקיא. האם בכל זאת אני חייבת לראות מטפל מקצועי ולהיות בטיפול נפשי??

21/10/2001 | 18:12 | מאת: טלי וינברגר

k שלום רב, באופן עקרוני, אם את מצליחה להסתדר לבד, אין הכרח בטיפול. אולם נראה לי כי לאחר התמודדות ארוכה כל כך עם הפרעת אכילה, סביר להניח כי שמורות בך בתוכך חוויות ותחושות רבות. אם את מעוניינת להיחשף אליהן, להתמודד עימן ולהפיק מכל מה שעברת גם תובנות חדשות כלפי עצמך לגבי העבר והעתיד גם יחד, שווה ללכת לטיפול... בהצלחה, ומזל טוב ענק על החודש הנקי מהקאות... טלי פרידמן

21/10/2001 | 18:12 | מאת: טלי וינברגר

k שלום רב, באופן עקרוני, אם את מצליחה להסתדר לבד, אין הכרח בטיפול. אולם נראה לי כי לאחר התמודדות ארוכה כל כך עם הפרעת אכילה, סביר להניח כי שמורות בך בתוכך חוויות ותחושות רבות. אם את מעוניינת להיחשף אליהן, להתמודד עימן ולהפיק מכל מה שעברת גם תובנות חדשות כלפי עצמך לגבי העבר והעתיד גם יחד, שווה ללכת לטיפול... בהצלחה, ומזל טוב ענק על החודש הנקי מהקאות... טלי פרידמן

23/10/2001 | 10:37 | מאת: K

לטלי- תודה על התמיכה וההבנה. אכן אשקול טיפול. תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית