סרוקסט בהריון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/10/2001 | 12:25 | מאת: אדווה

שלום ! אני מטופלת בסרוקסט כשנה וחצי ומאד מרוצה אך עדיין צריכה להמשיך בטיפול מה ההשלכות של נטילת סרוקסט בזמן ההריון ? והאם אין סכנה בהפסקה כל כך ארוכה? תודה , אדווה.

21/10/2001 | 13:53 | מאת: דר' עמי אבני

אדווה שלום שוב אני אומר הוועצי ברופאך כעקרון - יש יורת ידע על פרוזק שכלל הנראה אינו סכון משמעותי בהריון מה הסבה שאת צריכה להמשיך ? האם נית ןלהשתמש בפרוזק או לא וכו אנא הוועצי ברופאך וברופא הנשים שלך בהצלחה עמי

22/10/2001 | 00:33 | מאת: סתם אחת

למדתי שתרופות כאלה הם נזק חיצוני לעובר, אם הייתי במקומך לא הייתי משתמשת, מקסימום תחכי עד לגמר הטיפול ואז תכנסי להריון, לא כדאי לך לסכן את הילד... בהצלחה....

22/10/2001 | 15:16 | מאת: שרון

אהלן אדווה , יש לי בדיוק את אותן שאלות ואני בדיוק במצבך. יש בב"ח הדסה מחלקה שמתמחה בדיוק בעניין הזה ואותם צריך לשאול . אם איני טועה הם נקראים מחלקה "טרטולוגית" והאדם המומחה הוא פרופ' אורנוי תשובות ניתנות גם בטלפון. בהצלחה לשתינו ולחיי הילדים שבדרך

16/09/2002 | 14:42 | מאת: מיכל

שלום לך אשמח לשמוע איך עברת את ההריון עם סרוקסט והאים נטלת אותו מתחילת ההריון ועד סופו ובאיזה מינון

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית