ליוסי אברהם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/10/2001 | 12:39 | מאת: דנית

היי זו שוב אפרת שאלתי אותך איזה פתרונות יש שאפשר לנסות להתעזר בהם מחוץ קורס או טיפול על בעייתי אני לא יכולה ללכת לכזה דבר.. בהקשר לכך על פחדיים מדחייה שאנשים מימני או להיות בודדה רגשי נחיתות... פחד מהעבר שהייתי כזו שקבלתי יחס כזה מהחברה דבר שמפריע לי נורא להיות אני בלי לפחד לדבר להיות רגיל אני מפחדת להרגיש כזה דבר שירדוף אחריי עוד הרבה יש לך תשובה בשבילי תשובה שתוכל לעזור לעצמי להבין אחרת טיפה, טיפ קטן יש לך לתת לי שוב אני לפני גיוס .(ובאמת תודה לך על הככככככווול)

21/10/2001 | 04:36 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שוב שלום רב, נגמרו לי העצות עבורך. עכשיו תורך לעשות משהו מבין האפשרויות שהצעתי. כל טוב, ודרך צליחה, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית