עזרה לילד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/10/2001 | 22:19 | מאת: רחל

ילדי בן ה-13 סובל מחרדות ומחוסר ביטחוןלמרות שכלפי חוץ משחק אותה קשוח חשבתי לקחת אותו להתיעצות ואולי לשיחה לאיזה בעל מקצוע עלי לפנות?? כיצד לבדוק שבעל המקצוע אכן מתאים לילד???

19/10/2001 | 22:33 | מאת: טלי וינברגר

רחל שלום רב, אפשר לקחת אותו לפסיכותרפיסט שמתמחה שטיפול בילדים, אבל לדעתי כדאי קודם להתייעץ עם היועצת או הפסיכולוג של בית הספר. זו יכולה להיות התחלה טובה, וייתכן ותיהינה להם המלצות ספציפיות לגבי אנשי טיפול... שבת שלום, טלי פרידמן

19/10/2001 | 23:41 | מאת: רחל

הילד מבקש לא ליידע את יועצת בית הספר בעניין ולכן שואלת איכן אפשר למצוא רשימת מטפלים מוסמכים שעובדים פרטי באזור נתניה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית