מאניה דיפרסיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/11/2000 | 01:39 | מאת: דניאלה

שלום רב... זוהי פנייתי השלישית וטרם קיבלתי כל תשובה למכתבי בנושא הנדון ! אשמח מאוד אם ד"ר פלד יתייחס לשאלתי . בתודה מראש .

06/11/2000 | 06:06 | מאת: אופיר

אולי כדי שתשאיר קישור להודעה שלך,או עדיף תיכתוב אותב שוב.... כי קשה לימצוא הודעה כמה דפים אחורה זה סתם עצה ידידותית :-) אופיר

08/11/2000 | 00:26 | מאת: ד"ר אבי פלד

דניאלה אני מאד מתנצל אני בקושי מגיע לענות לשאלות כיוון שאני מאד עסוק - והפעילות בפורום הזה היא התנדבותית - עובדה שהיא על גבול היכולת שלי במצב עיסוקי כעת אני גם מנהל מחלקה - גם עוסק במחקר מוח - גם מלמד בביה"ס לרפואה וסיעוד ועולים חדשים ומתמחים בפסיכיאטריה - וגם עובד עד הלילה בקליניקה פרטית בבקשה תחזרי על השאלה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית