באיזה מקרים פניה לפסיכולוג ....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/11/2000 | 21:40 | מאת: יונתן

באיזה מקרים פניה לפסיכולוג יכולה לפגוע, ומתי היא יכולה להזיק לחידוש רשיון נהיגה ??? האם בכל מקרה של פניה למרפאה לבריאות הנפש נשללת זכות הפונה לחדש רשיון נהיגה???

06/11/2000 | 00:30 | מאת: טלי וינברגר

יונתן שלום רב, לא כל פנייה לשרותי בריאות הנפש הציבוריים גוררת בהכרח בעיות בחידוש רשיון הנהיגה. ברוב המקרים זה בכלל לא רלוונטי. ישנם הפרעות מסויימות או מצבים מסויימים בהם הפסיכולוג יכול להמליץ על כך, אולם גם אז מדובר בהליך מנהלי, שהמטופל אמור לדעת עליו. מדובר במחלות נפש כרוניות או במצבים נפשיים קיצוניים. בברכה, טלי פרידמן

06/11/2000 | 00:39 | מאת: יונתן

תודה על העזרה !!! שהיה לך רק טוב יונתן

06/11/2000 | 06:47 | מאת: ד"ר אבי פלד

נכון

06/11/2000 | 23:19 | מאת: או פסיכולוג במקום ציבורי

החוק שחל על ציבור הרופאים והפסיכולוגים לא מתייחס בכלל לשאלה היכן עובד הפסיכולוג/רופא.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית