לשרון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2001 | 20:15 | מאת: דגנית

היי תודה על ההשקעה בהודעתך, כן אני בת 18 וחצי לפני גיוס וכן אני בודדה המון המון לבד ללא חברות, תמיד הייתי כאחת לבד ובודדה ולא מסומפטת הפחד להפתח הוא עוצר אותי שאני לא יקבל דחייה כמו תמיד בתיכון ובכלל..... אני כן נראת טוב לצעריי, אני לא רואה בזב אתרון חיובי אלה רגיל. אני מרגישה שאשאר עוד הרבה לבד וקשה לי להאמין שיהיה אחד שיאהב אותי. בינתיים אני חייה ללא חברה בודדה מהחייים ומתקשה בלהתחבר. בעייתי היא כזו שאין לי פתרון אני סגורה לאנשים לא חברותית משדרת קרירות ומרחק. לא בגלל שאני סנובית ולא רוצה בהם, הפוך .אבל אני מפחדת שיכירו אותי ואני יהיה לבד. את חושבת שדברים משתנים למשל בצבא יכול להשתנות או רוב הסיכויים זה שאייך היה בתיכון כך בערך ישאר.....דגנית

18/10/2001 | 20:21 | מאת: לשרון

דגנית כתב/ה: > > היי תודה על ההשקעה בהודעתך, > כן אני בת 18 וחצי לפני גיוס וכן אני בודדה המון המון לבד ללא > חברות, תמיד הייתי כאחת לבד ובודדה ולא מסומפטת הפחד להפתח הוא > עוצר אותי שאני לא יקבל דחייה כמו תמיד בתיכון ובכלל..... > אני כן נראת טוב לצעריי, אני לא רואה בזב אתרון חיובי אלה רגיל. > אני מרגישה שאשאר עוד הרבה לבד וקשה לי להאמין שיהיה אחד שיאהב > אותי. > בינתיים אני חייה ללא חברה בודדה מהחייים ומתקשה בלהתחבר. > בעייתי היא כזו שאין לי פתרון אני סגורה לאנשים לא חברותית משדרת > קרירות ומרחק. > לא בגלל שאני סנובית ולא רוצה בהם, הפוך .אבל אני מפחדת שיכירו > אותי ואני יהיה לבד. > את חושבת שדברים משתנים למשל בצבא יכול להשתנות או רוב הסיכויים > זה שאייך היה בתיכון כך בערך ישאר.....דגנית

18/10/2001 | 21:40 | מאת: שרון תעני לי

היי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית