קורס בפיענוח ציורי ילדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2001 | 20:10 | מאת: נטע

שלום. אני מעוניינת לדעת: א. האם קיים כזה קורס העומד בפני עצמו, או האם הוא מתקיים רק כחלק מלימודי פסיכולוגיה. ב. היכן ניתן לברר ? באוניברסיטאות? האם ניתן ללמוד שם רק קורס אחד ולא להכנס לתוכנית לימודים שלימה? אודה לכם על תשובה נטע

18/10/2001 | 23:31 | מאת: טלי וינברגר

נטע שלום רב, את יכולה לבדוק באוניברסיטאות השונות במחלקות לעבודה סוציאלית או פסיכולוגיה, ובנוסף את יכולה לבדוק גם במקומות שמלמדים תרפיה באומנויות (מכללת בית ברל-המדרשה לטיפול באומנויות בכ"ס, לזלי קולג' בנתניה, סמינר הקיבוצים וכדומה). בכל המקומות הללו ישנן תוכניות לימוד מלאות, וייתכן שניתן גם ללמוד רק קורסים יחידים. בהצלחה, טלי פרידמן

19/10/2001 | 08:46 | מאת: נטע

.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית