להנהלת הפורומים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2001 | 19:39 | מאת: אפרת

שלום יש כאן מישהו שכל הזמן מגיב ולא כותב שום דבר או חוזר על ההודעה המקורית כתגובה זה קרה כתגובה לדגנית בצהריים ועכשיו כתגובה להודעה שרשמתי לנטעלי אי אפשר לחסום אותו מלהיכנס לפורום הזה או משהו כזה? מקווה לתשובה אפרת

18/10/2001 | 20:17 | מאת: Jacki

לא, אי אפשר. פשוט מתרגלים ומתעלמים, ככה זה עובד בפורומים של דוקטורס.

18/10/2001 | 20:20 | מאת: להנהלת הפורומים

אפרת כתב/ה: > > שלום > יש כאן מישהו שכל הזמן מגיב ולא כותב שום דבר או חוזר על ההודעה > המקורית כתגובה > זה קרה כתגובה לדגנית בצהריים ועכשיו כתגובה להודעה שרשמתי לנטעלי > אי אפשר לחסום אותו מלהיכנס לפורום הזה או משהו כזה? > > מקווה לתשובה > > אפרת >

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית