השפעת סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2001 | 19:36 | מאת: דני

אני סובלת מגלי דיכאון , ובעקבות טיפול בעבר בפריזמה - פרוזאק , יצאתי מהדכאון - לאחרונה בעקבות גל נוסף של דיכאון לקחתי 2 פריזמה ליום למעלה מחודש והתרופה לא עזרה , הרופא החליף לי לסרוקסט - תוך כמה זמן עליי להרגיש שינוי לטובה ?

19/10/2001 | 11:15 | מאת: שרון

הי דני.... קיבלתי סרוקסט לטיפול בחרדות ולא דיכאון אבל אולי אוכל לעזור : השיפור חל אחרי כשלושה שבועות ואח"כ , כל כמה זמן ( למרות שכבר נראה שהכל מצויין ) יש אפילו שיפור נוסף - !!!! מן עליית מדרגה והתבססות של ה"מאוזן" אחרי שנתיים טיפול אני מרגישה מצויין , המשבר הוא משהו רחוק שלמדתי והפנמתי לטובה והסרוקסט עדיין אתי - חברה נהדרת שבעזרת 50מ"ג ליום החזירה אותי להיות מי שהייתי ללא שום תופעות לוואי. הרבה בהצלחה

19/10/2001 | 16:40 | מאת: דר' עמי אבני

דני שלום מדוע אינך שואל את הרופא שלך ? מכל מקום התחלת שנוי אמרוים להרגיש תוך שבועיים שלושה אם אין שנוי - יש צרוך לשקול שנוי בטפול בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית