מטפל עבור ויוי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/10/2001 | 22:25 | מאת: xxx

ד"ר שרון מתמחה בתחום של פוסטראומה. הוא איש מצקוע מוכר ומכובד רגיש והגון. מציע לך להתקשר לבית ספר לעבודה סוציאלית באוניברסיטת תל אביב החל משבוע הבא ( תחילת הלימודים ). תאתרי אותו דרך המזכירת בית הספר הגב' דליה זיו. טלפון מזכירות בית ספר לעבודה סוציאלית: 036409410 036409554 פאקסימילה 036409182 לא נראה לי הגון לפרסם את מס' הטלפון שלו ברבים ללא רשותו. על כן, מתנצל שמאלץ אותך להשקיע מאמץ. אבל נראה לי כדאי להתיעץ איתו.

17/10/2001 | 22:33 | מאת: טלי וינברגר

ויו שלום רב, את רואה? יש הרבה אפשרויות, כפי שאמרתי לך בשיחתנו. :-) שיהיה בהצלחה, אני מחכה לעידכונים. ליל מנוחה, טלי פרידמן

18/10/2001 | 00:47 | מאת: ויוי

חן חן לך xxx האימפורמציה חשובה לי , תודה על זה מאד . ולך טלי אני עדיין המומה ונידהמת מהעזרה האנושית החמה והמהירה . היתעלת בעיני עוד ,,,, בברכה ובתודה , ויוי. אעדכן במשך הזמן , ומקווה לטוב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית