משקה נוני

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/10/2001 | 20:00 | מאת: steve

באמצעות מנוע חיפוש באינטרנט תחקרו בקשר למשקה נוני, הנמכר בכל חנויות הטבע (בקבוק חציליטר עולה 130 ש"ח) . צריך לשתות שתי כפות בבוקר חצי שעה לפני האוכל. בזמן צריכת המשקה לא מומלץ לשתות קפה או לעשן היות והחומרים האלה מפחיתים מיעילותו אני בכוונה לא מרחיב ביחס לתכונותיו של התוסף על מנת שלא תחשבו שאני סוכן מכירות או שיש לי אינטרס כלשהו שמישהו יקנה את המשקה הטבעי הזה. עובדה ידועה היא שלעתים חלק ממצבי הרוח הבעיתיים שלנו קשורים בחסך של מינרל או אלמנט תזונתי זה או אחר. אני במתכוון לא מרחיב על מנת שתבדקו בעצמכם ושלא תיווצר אפקט פלצבו חפשו אינפורמציה ברשת תמצאו. גם אפשר לשאול בפורום לרפואה טבעית בmsn המקובל על כולנו. לדעתי כדאי לכם להתיעץ ולנסות. steve

17/10/2001 | 20:16 | מאת: steve

למישחושש מומלץ להיועץ עם רופא. אני מתכוון לרופא מודרני, עם ראש פתוח, מעודכן השולט בחומר ולא בדינוזאור אנכרוניסטי. האמת היא שכשאני שמעתי על המשקה נראה לי די מפגר לרכוש אותו. רכשתי אותו בסתר מבלי לשתף את אחד מרוב בושה אני ממש לא מאמין במשקאות מעוררי ניסים. זהו מעבר לכך לא מעוניין להרחיב. בהצלחה לכולנו . STEVE 1שוב לחוששים לא להתבייש לשאול רופא\ ים. 2 בשום פנים באופן אל תראו בזה נסיון לשכנע אלא לשתף אחרים בהתפתחויות האחרונות בתחום הרפואה האלטרנטיבית. 3 . אני מכבד כל מי שחולק על דעתי והעובדה שראיתי לנכון לפרסם מודעה זו. לכל משיחליט לנסות את המשקה לאחר בדיקה מדוקדקת ויעץ רפואי אני מאחל לו הצלחה ובריאות ואריכות ימים מכל הלב.

18/10/2001 | 20:36 | מאת: רונית

חברה שלי משתמשת במשקה מזה מספר שנים והיא מאד מרוצה.אגב האם הוא מכיל ויטמינים ומינרלים?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית