כאב עמוק בלב מספרת לראשונה מענין...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/10/2001 | 18:46 | מאת: שירן

שלום רב: שאלתי היא כזו אני בת 20 וחצי עוד מעט משתחררת ובעייתי היא כזו בבתי הספר הייתי כילדה מפוחדת חסרת בטחון בודדה אחת שתמיד מוצאים סיבה לצחוק וכו..... כרגע בזמן השירות דברים קצת נשכחו לי מהעבר אבל עדיין זכרונות טראומות..... למשל אם אני מכירה משהו ישר עולה לי המחשבה הוא יזרוק אותי כמו כולם כשיכיר אותי טוב יותר,הוא יצחק אליי ילחלך אליי ירד אליי .............מדובר בבנים ובנות אני לא מצליחה לחשוב אחרת . עברתי שנים כילדה בפני עצמב בלי חברות משעוממת בצבא טיפה דברים ישתנו אבל כלל לא הרבה מה עושים פתאום אני מחפשת קשריים אם חברים אני פשוט לא מצליחה להשתחרר אם המחשבה הזו שבסוף כמו תמיד מהעבר אני יזרק..... אנה אנה אנה בבקשה עזרו לי מה לעשות מחוף דרך של טיפול.....שירן

17/10/2001 | 22:48 | מאת: טלי וינברגר

שירן שלום רב, אין פתרונות פלא. אינך מציגה בעיה ריגעית או משבר עכשוי, אלא התמודדות רבת שנים. לכן יש צורך בפתרון מעמיק ואיכותי, וכזה ייתרחש דרך טיפול. אין חובה ללכת דווקא לטיפול פרטני, את יכולה לבדוק על טיפול קבוצתי, שיכול להיות מועיל לא פחות. טיפול קבוצתי מתקיים בתחנות לבריאות הנפש המקומיות, מדי פעם בקופות החולים, במכונים פרטיים וכו'. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית