לאפרת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/10/2001 | 18:41 | מאת: לאפרת

הייייייי, מה אצלך האם גם את מרגישה לבד ובודדה וזה כך??? האם את תלמידה טובה=אני כלל לא דבר שגורם לי הרבה עצבות יש לי המון קשיי למידה. ואייך אצלך סיפרת משהו על הבית????? את רוצה רחוק בשירות הצבאי מהבית? כן אפרת, יש לי המון המון בעיוות וכן את צודקת בהקשר למראה אבל קשה לי להבין שזה איתרון, האם אני צריכה לזכור זאת כטובה למה? מאחרות אני מכנאה לפעמים ואין לי סיבה האם זה כך,????? בסוף של דבר לכול אחד יש את המכסה........... כן בימים האלאה רע לי עצוב לי נורא אני ממש לבד ממש ל ב ד !!!!!!!!!! אין לי אף אחד!!!!!!!!!!!! דבר שגורם לי סבל רב אוהבת נטעלי

17/10/2001 | 19:34 | מאת: לאפרת

לאפרת כתב/ה: > > הייייייי, מה אצלך האם גם את מרגישה לבד ובודדה וזה כך??? > האם את תלמידה טובה=אני כלל לא דבר שגורם לי הרבה עצבות יש לי > המון קשיי למידה. > ואייך אצלך סיפרת משהו על הבית????? > את רוצה רחוק בשירות הצבאי מהבית? > כן אפרת, יש לי המון המון בעיוות וכן את צודקת בהקשר למראה אבל > קשה לי להבין שזה איתרון, האם אני צריכה לזכור זאת כטובה למה? > מאחרות אני מכנאה לפעמים ואין לי סיבה האם זה כך,????? > בסוף של דבר לכול אחד יש את המכסה........... > כן בימים האלאה רע לי עצוב לי נורא אני ממש לבד ממש ל ב ד > !!!!!!!!!! > אין לי אף אחד!!!!!!!!!!!! > דבר שגורם לי סבל רב אוהבת נטעלי

17/10/2001 | 22:05 | מאת: אפרת

היי שוב כן אני תלמידה טובה אבל זה לא אומר כלום כי אני מרגישה כמו מפגרת בהתנהגות שלי אני לא יכולה להתנהג בטבעיות... ולצערי אין לי חברים וחברות אני צריכה לקצר קצת את ההודעה כי אני צריכה ללכת לישון :) אז כל מה שאני מקווה זה שתרגישי טוב מקווה לדבר איתך שוב יש לך אולי אי סי קיו? זה יהיה יותר נוח לדבר שם אפרת

17/10/2001 | 22:09 | מאת: לאפרת

לא אין לי לצערי תראי יש לך אתרון עצום כבר זה שאת חכמה ילדה בלימודים. תאמיני לי זה שווה בחיים תסתכלי הלאה על ההמשך של החיים ולא שנה שנתיים!!!!! לאומת זאת האתרון אצלי שאני נראת טוב שזה הכי הכי הכי פחות חשוב נכון? כממה כבר יופי כובעה ולצערי אני לא רואה את זה כדבר חיובי ורק מחפשת את השליליות והחסרונות שביי את חושבת שלהראות טוב ויפה זה אתרון??? גם לי קשה מבחינה חברתית והמון לילה טוב חיבוקים ונשיקות נטעלי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית