לדוגי אור הקטור ניר- בנזודיאזפינים!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/10/2001 | 15:02 | מאת: דנה לובין

שלום לכם . אנחנו עוקבים בהתמדה אחרי הודעותכם כמו"כ אנחנו חושבים שאין עשן בלי אש. . . ומכיוון שהקמנו אתר של חולים למען חולים ואנחנו מעוניינים בכל מגוון הדעות והנסיון של החולים היינו שמחים אם תיפנו אל האי-מייל המצורף עם כל הבעיות שנגרמות על - ידי הבנזודיאזפינים אנחנו מעוניינים להקדיש לנושא דף שלם שבו ירוכזו כל הטענות- כמו"כ תוכלו לצרף את כל החומר המדעי שברשותכם בצורה מסודרת. אתם תוכלו ולהפנות לשם אנשים למטרות אזהרה/ויכוח לגבי הנושא. בברכה. דנה.

17/10/2001 | 16:39 | מאת: "אור

בשמחה...!!! אפשר לקבל פרטים נוספים איפוא האתר...מה הכתובת?

17/10/2001 | 18:37 | מאת: דנה לובין

לאור- אנא פנה אלינו דרך האי מייל. הקישור לאתר נמצא למטה והכתובת: www.panic.up.co.il האתר נמצא בגיאוסיטיז פנה אלינו עם החומר שיש לך ואנו נעביר אותו למנהל האתר הטכני שיוסיף אותו בו ביום. להתראות באתר! דנה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית