לטלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/10/2001 | 10:47 | מאת: מבולבלת

אני מבולבלת וכבר דיברת איתי בפורום...גם שלחתי לך באימייל את מקום מגוריי כדי שתפני אותי להכוונה מקצועית. כן אני משוחררת ורוצה יותר מדי דברים ונשארת בלי כלום שום דבר לא מספק אותי ואנילא מצליחה להחליט איפה אני רוצה לעבוד,אם אני אשאר בארץ,אם אני אעבור דירה...... המצב הזה נמשך יותר מחודשיים בהם אני לא מצליחה להרדם מרוב מחשבות ואין לי מושג מה אני באמת באמת רוצה !!!!! אני מאוד מאוד מאוכזבת מעצמי מאיך שלא הסתדרתי...ואיך שאני לא עושה כלום!!!!!! מה קרה לי?נהייתי ל כך חסרת אונים...אני לא מסוגלת להחליט וכל החלטה נראת לי עצומה.. חוץ מזה שאני מאוד רוצה לשנות אוירה ולצאת מהבית..וקשה לי לתאר את עצמי נשארת בבית אני נכנסת לדכאון מעצם המחשבה. מה יש לי?

17/10/2001 | 22:51 | מאת: טלי וינברגר

למבולבלת, לצערי לא קיבלתי שום מייל. שלחי שוב. ליל מנוחה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית