שאלה לרוית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/10/2001 | 03:45 | מאת: אמא

מה כדאי לעשות בקשר לילד בקרוב בן 4, שמתעצל ללכת לשירותים ומפספס כל הזמן? הוא נגמל כבר מזמן, והיו מדי פעם תקופות של פספוס אבל עכשיו זה חזר ובגדול. רק אם אני מזכירה לו ללכת לשירותים כל כמה זמן, הוא נשאר יבש. אבל אי אפשר ככה, והרי הוא חצי מהיום בגן וגם שם זה קורה! הוא יודע שזה לא יפה, ומקבל חיזוקים כאשר הולך לשירותים, אך עדין הבעיה נמשכת.

17/10/2001 | 07:16 | מאת: adi

אימא, היה משהו במשפחה כמו: גירושים, לידת אח או משהו? אולי גם הורים מנוסים יכולים לענות? עדי

18/10/2001 | 19:03 | מאת: אמא

ראה שאלתי הקודמת...

31/10/2001 | 08:44 | מאת: רוית ניסן

לאמא שלום רב. כתבת כי בנך נגמל מזמן- האם נגמל בקלות? גם בלילה וגם ביום? האם קרה משהו בזמן האחרון? (גן חדש, לידת אח, מעבר דירה וכד')? תודה. רוית.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית