לצוות המומחים !

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/10/2001 | 00:44 | מאת: ויוי

היכן אוכל להשיג פסיכולוג ,קליניקאי תיקשורת ושמיתמחה גם בפוסט טראומה , עבור בני ,באזור המרכז . האם על ידי חיפוש בספר הטלפונים בלבד או להיתקשר לכל המכונים הפרטים באזור ולישאול אם יש להם מישהו שמיתמחה ספציפי בשטחים הנ'ל . אני ממש אובדת עיצות ומאד דחוף לי למצא . אודה לכם אם תכוונו אותי בצורה נכונה וכל הצעה פרטית גם עשויה להיתקבל . תודה רבה מראש . ויוי.

17/10/2001 | 09:52 | מאת: טלי וינברגר

ויוי שלום רב, אנא כיתבי לי אל המייל (מופיע בכרטיסי האישי, תקליקי על שמי המוכחל). אנסה לסייע במציאת מטפל מתאים. יום טוב, טלי פרידמן

17/10/2001 | 17:09 | מאת: "אור

מה שלומך ויוי???

17/10/2001 | 17:32 | מאת: ויוי

אור" יקר ! מה קורה איתך , אני מיסתדרת איך שהוא וכואבת על ,גנדי שלנו , איך , נפלו גיבורים , , עם כל קיצוניותו היה בו מוסר , היה אמיתי , והיחיד שלא היה איש פוליטי אלא ציוני מובהק . ככה ,,למות ,,בלי להגן על עצמו ,, רוצחים כאלה שפלים ,שכשיתפסו אותם .. אני לא מקנאה בהם . אור",חיבים להחזיק מעמד כאן להמשיך על אפם וחמתם . אור . להישתמע אולי בערב נשחרר עוד כמה כאבים . שלך ויוי.

17/10/2001 | 17:56 | מאת: לצוות המומחים !

ויוי כתב/ה: > > היכן אוכל להשיג פסיכולוג ,קליניקאי תיקשורת ושמיתמחה גם > בפוסט טראומה , עבור בני ,באזור המרכז . > האם על ידי חיפוש בספר הטלפונים בלבד או להיתקשר לכל > המכונים הפרטים באזור ולישאול אם יש להם מישהו שמיתמחה > ספציפי בשטחים הנ'ל . > אני ממש אובדת עיצות ומאד דחוף לי למצא . > > אודה לכם אם תכוונו אותי בצורה נכונה וכל הצעה פרטית גם > עשויה להיתקבל . > תודה רבה מראש . > ויוי.

17/10/2001 | 18:39 | מאת: ויוי

היי ושלום לך ,טלי האם קיבלת את מה ששלחתי . בתודה ויוי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית