הצילו מכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/10/2001 | 23:03 | מאת: דגנית

מרגישה בודדה בעולם בלי אף אחד ימים שלמים אני לבד מה עושים אייך יוצרים קשריים????אם אנשים שהיו איתך תמיד כשצריך וכשלא???

16/10/2001 | 23:14 | מאת: ליהי

מה לעשות, לפעמים מגלים כשדווקא כשצריכים אין אף אחד- אז מה עושים?? פשוט לומדים להסתדר לבד. מה את אוהבת לעשות? האם את עובדת או לומדת? בת כמה את? תכתבי על עצמך קצת, כדי שנוכל להבין יותר טוב את מה שעובר עלייך, ליהי:-)

16/10/2001 | 23:15 | מאת: ליהי

וחוץ מזה, את לא לבד. אני איתך. :-)

18/10/2001 | 05:19 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, טוב שאת מנסה להחלץ מהסגירות. מומלץ שלא להסתפק בקשרים אינטרנטיים, אלא להתחיל בטיפול מקצועי להעצמת כוחות אישיותיים והרחבת המעגל החברתי. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית