הודעה מרעישה על שינוי שם (-:

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/10/2001 | 21:52 | מאת: נזבורה (בעבר אחת)

לטלי ולכל מי שזה מעניין אותו! קצת באיחור, ראיתי את הצעתה של טלי איך להתגבר על הבעיה שמשתמשים בכינוי שלי: http://doctors.co.il/forums/read.php?f=6&i=216829&t=215769 האמת, שכבר חשבתי לעשות את זה, מכיוון שכינוי כמו "אחת" או "מישהי" הוא לא מספיק ייחודי ובולט, ואפשר בקלות לפספס אותו ולהשתמש בו בתום לב. הסיבה שהגבתי קצת בחריפות היא, כמובן, תופעת ההתחזויות שלצערנו הפכה בשבועות האחרונים למגיפה בפורום הזה. בכל אופן, מהיום והלאה שמי בישראל נזבורה - זהו לכל הדעות שם שאי אפשר לפספס. ואם מישהו נוסף ישתמש בו - קשה יהיה מאוד להאמין שזה בתמימות..... כל טוב לכולם! נזבורה ("אחת" לשעבר)

16/10/2001 | 22:14 | מאת: טלי וינברגר

כל הכבוד ומזל טוב על השם החדש :) אגב, מאיפה הרעיון לשם הייחודי הזה? לילה טוב, טלי פרידמן

17/10/2001 | 00:36 | מאת: נזבורה (בעבר אחת)

שלום טלי, השם זה בדיחה פרטית במשפחה שלי..... בכל אופן תודה על האיחולים ולילה טוב! ((-:

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית