לאפרת המקסימה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/10/2001 | 17:59 | מאת: לאפרת המקסימה

היי מה שלומך?אצלי משתפר..... מה קורה אצלך? האם בבית יש בעיות ? ומה מבחינה חברתית? כן כן כן....... אני נראת טוב הרבה מתחילים איתי הבעייה שתמיד זורקים אותי או שאני לא אוהבת את הבן אדם.... את חושבת שיופי וגוף משפיע? כן אני ההפך מרגישה הפוך וממש לא מייחסת ליופי חשיבות האם יופי משפיע??? האם את חושבת כן או לא, מדוע? אני במצוקה כן מצוקה . אולי נוכל באמת לעזור אחת לשנייה מקווה שיהיה לנו רק טוב וכייף ובלי דאגות... מחכה לך נטעלי

17/10/2001 | 15:13 | מאת: אפרת

היי נטעלי :) אני בסדר , לא השתנה הרבה אבל בכל זאת ומה איתך ? בקשר למה שאמרת שמתחילים איתך ואחר כך זורקים אותך... למה ? בגלל האופי ? אין לי ניסיון בזה אבל אני חושבת שאם הם לא ממש רוצים להכיר אותך לעומק וזרקו אותך מהר זה אומר שהם לא היו כל כך רציניים. :)) בקשר ליופי ולגוף לפי דעתי זה מאוד חשוב . זה הרי ברור שלמרות שלא מכירים אותך כל כך בכיתה היו מעדיפים להיות איתך מאשר להיות עם מישהי שמתנהגת בדיוק כמוך אבל נראית פחות טוב. וחבל שזה ככה אבל אי אפשר לשנות את זה אז יש לך יתרון :) אבל השאלה היא אם זה באמת מוסיף לך כי אמרת שלא. אוקיי אז כנראה זאת גם הבעיה של הקשר עם בנים לפי דעתי מה שאת צריכה לחפש זה קודם שלמות עם עצמך, ואחר כך תוכלי לפתח קשר רציני עם חבר. מקווה שהכל יסתדר :) ד"א מה את עושה בשעות הפנאי בד"כ ? אפרת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית