ימים עוברים והכאב נשאר.............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/10/2001 | 14:17 | מאת: דנית

שלום לכולם אני חייבת עזרה עזרה באמת......אני מרגישה כחצי בת אדם. מרגישה כאילו נולדתי לסבל, כאב, צער ודכאון. אני בת 18 לפני גיוס, ותמיד אני הייתי כילדה בודדה ולבדה חסרת חברה לחלוטין כיום אני בלי מסגרת חברתית, עד לגיוס בינתיים אני ימים שלמים לבד. בעייתי היא כזו שאני תמיד מרגישה לא בסדר, או למשל כאשר אני מדברת אם משהו תמיד הפחד אייך דברתי בטח גרוע כמו דפוקה...........ועוד ככה..... נמאס לי לחיות רק כך בלחשוב למה אני לבד ולמה אני ככה ולמה אין לי בטחון..... גם משפחתי מצדם אני לבד הכי פחות יחס אני מרגישה בודדה בעולם דבר שגורם לי להסתגר מהחיים לא רוצה עוד להיות כך.. אייך משתנים כפתאום??????.?? בבקשה כול עצה תעזור לי דגובה או פתרון תודה מראש

16/10/2001 | 20:50 | מאת: HERA

דנית, זה בטח משהו שלא רצית לקרוא, אבל אי-אפשר להשתנות פתאום. שינוי פירושו תהליך שלוקח זמן (כמה זמן? זה תלוי ברצון ובנכונות להשתנות, וביכולת להתמודד עם הרבה עבודה קשה). היית פעם בטיפול? אם לא, למה שלא תשקלי את האפשרות? בהצלחה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית