נחשים בחלום

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

16/10/2001 | 12:19 | מאת: מיטל

במשך תקופה מאוד ארוכה הייתי חולמת כל לילה איך שעיניי היו נעצמות ואני עדיין לא ישנה ,על נחשים.במשך אולי חצי שנה חלמתי על נחשים שרודפים אחרי קטנים גדולים בכל הוריאציות .התקופה הזו עברה ושוב חזרה כאשר לפני חודש אבי ניפטר וחלמתי שנחש גדול בצבע שחור כשאחותי מחזיקה אותו והיא בכלל מפחדת מנחשים מאוד אפילו והיא רודפת אחרי עם הנחש שגם היה לו ראש גדול מאוד ,אבי חלה במשך 5 שנים האחרונות ואני זו שטיפלה בו לאורך התקופה ואולי יש לזה קשר ,רק לציין אני בת 22 . ברצוני לדעת מה פשר החלומות עם הנחשים תודה רבה מיטל

16/10/2001 | 20:34 | מאת: ארייה

מיטל שלום לפי ספר החלומות "סוד פתרון החלומות" שמבוסס על פי הספרים הקדושים הרואה נחש בחלומו=פרנסתו מזדמנת לו נחש נשכו=נכפלה פרנסתו אז כך שאין לך מה לדאוג וכך כתוב גם בספרים שלא קשורים לקבלה,תורה (הספרים הקדושים) ובקשר לאביך ז"ל משתתף בצערך. מאחל לך בריאות אושר ושלא תדעי יותר צער ממני ארייה

16/10/2001 | 22:20 | מאת: אלון

למיטל. אני לא יוסף פותר החלומות אבל אני זוכר שקראתי פעם ספר ( אולי של פרויד ) שבו מוסבר הקשר בין האשה לחלום על נחש. הנחש מסמל את איבר המין הזיכרי כך שאת נורמאלית לחלוטין. בברכה אלון

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית