סולחת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/10/2001 | 18:58 | מאת: הסולחת

סולחת לך ולה. הלוואי ויכולתי לומר לך פנים אל פנים שאני סולחת. אולי אם אני אכתוב, זה יהיה כאילו אתה שומע.... אז אני כותבת: אני סולחת לך על הכל: - על זה שלא נתת לי לגדול ולהתפתח - על זה שביזבזת את השנים היפות שלי - על זה שמנעת ממני את החיים. והכי חשוב: - אני סולחת לך שבגדת בי, - סולחת שבגדת בי עם החברה הכי טובה שלי , - סולחת שהתחתנת איתה, - סולחת שהילדים שלך, הם גם שלה. כשאני חושבת על זה, אני חושבת שאני גם רוצה להגיד לך תודה, כי היום אני יודעת שאני מסוגלת לאהוב, לאהוב באמת, עד אין סוף. אני אדם חדש, לקח לי קצת זמן אבל אני יודעת מה אני רוצה, רוצה לאהוב שוב, אותו דבר, באותה מידה, ללא גבולות. תמסור לה גם, אני כבר לא כועסת, כבר לא נוטרת, אני רק מאחלת לכם אושר, אושר והכי הרבה אושר.

15/10/2001 | 20:41 | מאת: Jacki

ניתנה לך זכות ששווה זהב אם יש לך את היכולת המופלאה הזו - לסלוח! התברכת ביתרון בלתי יתואר, שיהיו לך רק ימים יפים, מלאים בכוחות, תקוות, והגשמות עצמיות. שלך, אני.

16/10/2001 | 09:32 | מאת: me

מרגש לקרוא, הכוח שלך לסלוח הוא מדהים, הלואי ואנוכי ועוד רבים אחרים יכלו ללמוד ממך שיעור לחיים. יישר כח ובהצלחה!

16/10/2001 | 16:07 | מאת: דין

מה שהכי חשוב הוא שהסליחה עשתה לך טוב, ניקתה וטיהרה אותך ואפילו עזרה לך לאהוב מחדש. אולי כדאי שגם הנסלח והנסלחת ידעו שסלחת? לא חשוב לך הפידבק והידיעה שהם יודעים?

16/10/2001 | 22:54 | מאת: ליהי

דווקא העובדה שזה ללא פידבק היא שמדהימה אותי. מאיפה מוצאים את הכוח לסלוח??? פשוט בלתי ניתן לתפיסה, פשוט מ ד ה י ם.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית