דיכאונות ואגרופוביה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/10/2001 | 22:35 | מאת: סיגל

בני הבוגר סובל מזה מספר שנים מדכאונות כרוניות ופחד חברתי מהרגע שהוא נימצע בסביבת אנשיםהוא מרגיש מפוחד ללא שום סיבה נראית לעין. לא היינו בשום טיפול או ייעוץ בעבר. הייתי מעוניינת לקבל יותר פרטים ייעוץ או הכוונה כיצד ניתן לעזור לבני ומהם דרכי הטיפול המתאימים (תרופתי פסיכולוגי וכד) אשמח לקבל גם מספרי טלפון של מומחים בתודה סיגל

15/10/2001 | 22:41 | מאת: טלי וינברגר

סיגל שלום רב, לא הזכרת מה גילו של בנך. אם הוא מעל גיל 18, ולא מעוניין בטיפול, אין אפשרות לחייבו. במידה והוא מודע לבעייתו ומעוניין לקבל עזרה, הייתי ממליצה לפנות לפסיכותרפיסט/ית, לקבלת ייעוץ. אשמח לסייע במציאת מטפל. כיתבי לי למייל פרטים אודות בנך: גיל, מקום מגורים, העדפה למטפל/ת, טיפול ציבורי/פרטי וכו'. בברכה, טלי פרידמן

16/10/2001 | 04:41 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, בעייתכם אינה רק שלכם. פני למייל האישי שלי עם מעט הסטוריה עלהמשפחה בכלל, ועל הבן במיוחד, ותאור של מה שקורה לו במצבי מפגש חברתיים (דוגמאות מאפיינות), ואוכל להעריך את כיוון ההפניה שיתאים לכם. צייני גם את מיקומכם בארץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית