לאפרת ו...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/10/2001 | 20:51 | מאת: נטעלי

היי אני עוברת בדיוק כמוך מרגישה דחוייה לבד תמיד הייתי לבד רגישי נחיתות המון דכאון עצבות, אני מתגייסת גם עוד מעט אם המון חששות ופחדים אייך יהיה לי האם אני הסתדר ..... האם לך יש את האותו ספטומים? את יודעת מתאי את מתגייסת??. אני במכומך עושה מעמצים והולכת לטיפול פסיכולוגי לי הזמן קצר והתקציב מוגבל....... מקווה להתיחסות נטעלי

14/10/2001 | 22:24 | מאת: אפרת

אני כל כך מבינה אותך נטעלי כולם יוצאים ויש להם עניין בחיים ולי לא... אני לא יודעת מה לעשות :( הגיוס שלי ביולי .. יש לי עוד זמן ויש אפשרות שאני אדחה אותו אם אני אמשיך ללמוד י"ג... אבל לא נראה לי שאני אדחה אותו .. המקצוע שאני לומדת משעמם אותי.. אז להמשיך י"ג? לא נראה לי :) חוץ מכל הדיכאון והעצבות המצב בבית ממש חונק אותי אבל אין לי לאן ללכת.. כנראה זה מה שמשפיע עלי... אבל לפי מה שהבנתי דיכאון קשור לפעולת המוח... יכול להיות שנולדתי עם זה ? או שזאת תופעה שבאה גם סתם ככה ? לא יודעת את הולכת לטיפול? כי אני לא... הייתי מדברת עם היועצת בשנה שעברה אבל הגעתי למסקנה שזה לא עוזר לי אז חבל על הזמן :( אני לא יודעת מה לעשות... מקווה שתגיבי אפרת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית