התקפי הזעה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/10/2001 | 02:34 | מאת: סער

מזה כשנה אני נתקף לעיתים בהזעת יתר באזור הראש והידיים דבר זה קורה לי לעיתים קרובות בעיקר בזמן העבודה עד כדי הפרעה (אני צריך לנגב את אגלי הזעה) כעבור דקות ההתקף חולף . אני בן 44 זכר בריא. האם זה משום התרגשות או האם תיתכן בעיה קלינית אילו בדיקות כדאי לעבור? לתשובתכם אודה !!!!

12/10/2001 | 05:40 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, בדיקה רפואית תמיד חיונית. אם הממצאים שליליים, נסה לשחזר: האם חרדות, דאגות, אי נעימות, וכו' - צמודים לארוע ההזעה, מבחינת הזמן שהם קורים, או הזמן שאתה נזכר בכך. אם זה כך, מומלץ להעזר בפסיכולוג לנושא. אם תרצה הפנייה, פנה למייל האישי שלי, עם יותר מידע על הארועים הללו שהם הפוטנציאל האפשרי לתופעה, וכן את מיקומך בארץ. כל טוב, ד"ר יוסי אברהם

12/10/2001 | 17:16 | מאת: =אור=

יותר פשוט לקנות וישרים.....

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית