תרופות מקב' ssri

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/11/2000 | 13:47 | מאת: ורד

ברצוני לשאול מס' שאלות: 1. קבלת אינפורמציה באשר להבדלים בין סוגי התרופות בקב' SSRI (פרוזק, לוסטרל ופברקסיל). 2. האם אחת התרופות בקבוצה זו עדיפה על אחרת בתנאי שלחולה יש עבר של סרטן השד? 3. האם היפרוקום (hipericum) בתוספת kawa kawa 500aa יכול לתת אפקט דומה לזה של התרופות מקב' SSRI ? בברכה, ורד.

03/11/2000 | 17:11 | מאת: ד"ר אבי פלד

מה זה kawa kawa ? ההבדלים בין התכשירים הם בתופעות הלוואי - חלקם יותר מרדימים ומרגיעים לכן מתאימים יותר למתח לא הראו קשר לסרטן ביככל ושל השד ביפרט

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית