לילך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/10/2001 | 16:18 | מאת: נטעלי

היי מה נשמע?תודה על העידוד, באמת! את באמת חושבת שזה שונה מתיכון ובכלל בית ספר מבחינה חברתית????? אני ממש בדיכאון ומרגישה רע ומפוחדת פחד אימיים מלהיות מנודה מכולם האם זה אחרת? האם לך נשארו החברות מהצבא,והתיכון כבר חולף אם הזמן???כי כרגע אני לבד בלי שום חברה. הרגעת אותי ההתחלות תמיד קשות, מסכימה כול מילה ,הבעייה שאצלי זה כפול פחד מתראומות של החיים חייבת עצה......... בייי נדבר... נטעלי

09/10/2001 | 17:21 | מאת: לילך

אל תדאגי כל כך תאמיני בעצמך ותראי שהכל יהיה בסדר. החברות הכי טובות שלי הן מהצבא החברים מהתיכון-הטובים באמת נשארו והפחות טובים התפוגגו כל אחד הולך לחיי. אנשים מתבגרים ומשתנים אנשים שפגעו בי המון בתיכון ודעתם עליי היתה חשובה לי-היום אני מסתכלת עליהם מלמעלה. ואפילו האדם שפגע בי הכי הרבה בתיכון, כיום הוא נהיה לידיד מאוד טוב שלי.כמו שאת רואה-הכל משתנה אנשים משתניםת מתבגרים ומסתכלים על הכל בצורה אחרת. מקווה שעזרתי..

09/10/2001 | 17:30 | מאת: נטעלי

כןןןןןןן,נכוןן אבל תמיד הייתי בודדה ומנודה אייך שלא היה לי תראומה מהצבא? השאלה היא אם באמת זה שונה ואיין את כול החברויות קבוצות כמו בתיכון....... כי תמיד הייתי בקרקאית של החברה הפחד והמצוקה שזה היה שוב...,,,,,,,,, כי :אם תמיד הייתי כך אומנם שעברתי בת ספר מה השוני היה??ואייך ולמה.. זה נראה לי שלא הפחד והבטחון יותר שאני ישאר כמו תמיד מנודה לבד. יש הבדל??? תודההה חמודההההה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית