למומחים-פסיכולוגים ופסיכיאטרים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/10/2001 | 13:59 | מאת: נטע

שלום רב. יש לי בעיה ואני בהתלבטות האם הטיפול שאני צריכה הוא פסיכולוגי או פסיכיאטרי והייתי מעוניינת בהצתכם. בעייתי היא כזו : אני טיפוס מעט חרדתי - לחץ נוראי ממבחנים . חרדתה חברתית קטנה-אני מסוגלת לשוחח עם קבוצה ואף לעמוד ולהרצות מול קבוצה אך הדבר נעשה בחוסר ביטחון כאשר אני מדברת עם אנשים שאני מאוד רוצה שאני ימצא חן בעיניים. עקב כך יש לי בעיה לקשור קשרים חדשים. אני נוטה עקב הבעיות האלו לאכול ואף משמינה מאוד בתקופות לחוצות בחיי מה דעתכם האם טיפול פסיכולוגי יספיק או עלי לשלבו עם טיפול תרופתי. תודה נטע

10/10/2001 | 04:44 | מאת: דר' עמי אבני

נטע שלום יתכן שדי בטפול פסיכותרפי אבל תשובה סופית רק לאחר בדיקה של בעל מקצוע בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית