מתעוררת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/10/2001 | 20:30 | מאת: הילה

שלום רוית אני גרה בדרום אפריקה ומספר פעמיים התיעצתי עמך דרך הפורום לגבי בעיות שהיו לי או שאלות לגבי ביתי אני חייבת לציין שמאד עזרת לי. סיפרתי על כך לחברה מקומית והיא בקשה ממני לשאול לגבי בעיה שיש לה: הילדה שלה בת שנה וחצי הולכת אומרת כבר מספר מילים ובסך הכל מתפתחת יפה ובהתאם לגילה {האמא מורה} אך בלילה היא מתעוררת המון ורוצה להרדם רק בזרועות אמא שלה היא ובעלה ניסו את כל השיטות האפשריות האחת להשאיר את הילדה לבכות אז הם חיכו וחיכו כך במשך שבועיים לא עזר העסק והילדה התחילה להקיא בכוונה במיטה עם לא באים אליה אז הם התחילו לנקות את המיטה ולהחזיר אותה ואחרי שהקטנה הבינה מה קורה היא התחילה לדפוק את הראש במיטה הם עטפו את המיטה בספוג והצרחות המשיכו והמשיכו הם מיואשים וכרגע ממשיכים לקום בלילות להרדים את הילדה על הידים או לצרף אותה למיטתם הם התיעצו כאן עם רופא אך ללא תוצאות מה דעתך????? ותודה מראש על תשובתך

08/10/2001 | 23:25 | מאת: טלי וינברגר

הילה שלום רב, רוית נמצאת כעת בחופשה בשל מעבר לדירה חדשה. היא תשוב לפורום ככל הנראה בעוד מספר שבועות. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית