לאריה שלום!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/10/2001 | 16:40 | מאת: =אור=

אתה סובל מאותה בעיה כמו שלי בדיוק....פאניקה פוסט טראומטית""זהו המונח האזרחי...המונח הצבאי זה מקביל להלם קרב!!!!אבל הסיפור שלי כרגע לא משנה!! בגדול זה הצטברות של מס אירועים מפחידים שספגת אבל לא חשת בכך עד שהכל התפרק!! אז קודם כל תשכח ממה שהיה פעם...לא רוצה להפחיד...ניתן לחיות אם הבעיה אבל לעולם לא לחזור לאיך שהיית(סליחה שאני זורק הכל ישר בפרצוף) כל מה שעברת ועובר כולל טיפולים שרלטנים...פסיכולגים היפנוזה הכל חבל על הזמן!! אל תעז לגעת בכדורי הרגעה ממש הבנזאופינים כלומר וואבן.... קלונקס ...טרנקסל...קסנקס..וכו כי הם ממכרים טיק טק ותופעות הלוואי שלהם זה חרדות בעוצמות חזקות...אל תתרגש מהסחרחורות גם לי זה קרה הכל נראה לך עכשו מפחיד...החושים שלך מחודדים...אתה קולט עכשו דברים מה שלא קלטת בעבר...עולמך הולך ומצטמצם הכי בטוח אתה מרגיש רק בבית...ואם אתה חוטף התקף בחוץ אז כמה שאתה מתקרב לבית אתה מרגיש יותר טוב!!! ואם אתה כועס או פוחד לוקח לך הרבה זמן להרגע שלא כבעבר...כואב לך פה כואב לך שם בעקר כאבים בצוואר כי הגוף כאילו נתקע במצב של מתח ומסרב להשתחרר!!! המצב הזה גורם לך לתיסכול אתה לא מבין מה קורה ולמה אבל אתה חש שאתה לא כתמול שלשום!! אז ככה קודם כל אל תיתקע בבית....תמיד תצא מהבית סע אל תפחד כי אם לא אתה תלך ותצטמצם ולא תוכל לצאת מהבית ויקח לך זמן לחזור לשגרה!!! תעשה ספורט ריצה או משהו כי אתה חייב לשחרר את המתח שמצטבר אצלך בגוף..אפילו אם אתה לא מרגיש מבחינה תרופתית...אני הייתי שפן הנסיונות של המערכת כל הכדורים דחפו לי התמכרתי נגמלתי אם סבל של 8 חודשים של גמילה קשה....לא נגעתי בכדור 8 שנים עד שלאחרונה יצא כדור חדש בשם ,אפקסור" כמובן שבררתי עליו עשיתי מחקרים לגביו עקבתי אחרי ברבה אנשים שהשתמשו בו התיעצתי אם הרבה רופאים עד שהחלטתי להשתמש בו....וזה עובד הוא עזר לי פלאים כמעט ללא תופעות לוואי לא ממכר והוא עובד בדיוק על מה שאנחנו צריכים....אבל מה צריך סבלנות ולדעת איך בהתחלה להכניס אותו לגוף אבל זה כשתחליט!! הכדור ייתן לך מצב רוח...לא תחוש חרדות לאט לאט יחזור לך הבטחון ותרגיש טוב תאמין לי לא תצטער...אני כבר 4 חודשים ומרגיש מעולה!!!! אז תיהיה איתי בקשר מה קורה!!! בהצלחה נשמה ושים זיין אל תחזיק בבטן תוציא תוציא!!!! גש לפסיכיאטר ותגיד לו שאתה רוצה אפקסור כי יש לך חבר שזה עזר לו ותראה מה הוא אומר ....דרך אגב יש עוד 2 סוגי תרופות שעוזרים ולא ממכרים !!!! אחרי שתקבל את האפקסור תיהיה איתי בקשר לגבי אופן השמוש...זה חשוב!!!!

08/10/2001 | 18:16 | מאת: עופר

שתי שאלות אם ךא מפריע לך לענות לי : 1 . האם התרופה שאתה לוקח גם בזודיאזפנים? כמה זמן בשוק ? מאיפה אתה יודע שלא ממכרת . 2 . האם התרופה פוגעת בכושר המיני. תודה עופר

08/10/2001 | 19:04 | מאת: =אור=

לא ...לבנזאופינים אני לא מתקרב די זה מספיק!!!! אפקסור לא ממכר...והוא שייך לתרופות החדשות ממש srni תשמע בדקתי חקרתי עשיתי שעורי בית תאמין לי!!! אבל תשמע על כל אחד זה משפיע אחרת עלי טפו טפו טפו זה תפס!!!! ותאמין לי הסיפור שלי זה לא היה כסף קטן!!!! אני אשלח לך קישור

08/10/2001 | 19:07 | מאת: =אור=

http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=283

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית