אנו לי:לפסיכיאטר:עירבוב בין משקה חריף לסרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/10/2001 | 10:16 | מאת: עינת

שלום לא עניתם לי על השאלה האם סרוקסט ומשקה חריף מסוכנים ביחד מאחר ושתיתי ולפני זה בלעתי כדור ולא קרה לי כלום אולי מפני שזה עושה נזק לגוף מבלי שנרגיש? מהם תופעות הלוואי ומהם הסכנות? אני מצפה לתשובה מאחר ובפעם הקודמת בכלל לא התייחסתם לפנייתי וזה מעליב. חשבתי שזה פורום יותר רציני. מקווה שתענו לי הפעם תודה

08/10/2001 | 10:18 | מאת: א

אופיר

08/10/2001 | 15:31 | מאת: דר' עמי אבני

עינת שלום צר לי שנעלבת 1. אין כאן שירות מענה מיידי (עדין) 2. מדוע אינך פונה בנושא לפסיכיאטר המטפל ? 3. הסכון הוא בעקר מהגברה של אפקטים המדכאים את המוח , מומלץ להזהר אם כי לרוב אין סכנה בברכה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית