מרפאות להפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/10/2001 | 01:09 | מאת: שם אחר

אולי מישהו מהמומחים, או בכלל, כל מי שיודע פרטים על מרפאה בשם "הנוטרים" ברעננה?... מהו סוג הטיפול?... אה... ושחף. שמעתי עליה, והייתי רוצה לדעת עוד. זה חשוב לי.. אודה לכם מאוד...

07/10/2001 | 23:12 | מאת: טלי וינברגר

שלום רב, אינני מכירה את המרפאה ברעננה אותה הזכרת. אולם באותו אזור יש כמה מסגרות שנותנות מענה ללוקים בהפרעות אכילה: בי"ח שלוותא בהוד השרון (ציבורי) מרכז "נופית" (מרכז פרטי העובד לפי שיטה דומה במעט לזו של "שחף") "שחף" נמצא בקיבוץ נען, ליד רחובות. מה בדיוק את רוצה לדעת עליו? יש להם קו פתוח בשעות מסויימות, את יכולה להתקשר ולברר איתם הכל... בברכה, טלי פרידמן

08/10/2001 | 00:21 | מאת: שם אחר

המרפאה ברעננה אותה הזכרתי, קשורה לביה"ח "שלוותא"... אם תוכלי, לפרט על שיטת הטיפול של "שחף"... אודה לך מאוד. תודה שהגבת.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית