האם לחזור לטיפול תרופתי?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/10/2001 | 15:20 | מאת: שמעון

יש לי נטיה למצבי רוח דכאוניים המלווים בעייפות ובחוסר חשק. אני בטיפול פסיכותרפי הרבה שנים. לפני שש שנים ניסיתי טיפול תרופתי באמצעות רופא בהדסה שאיני זוכר את שמו. זה לא עזר אז. היום אחרי שש שנים של טיפול נפשי ואחרי שקראתי את "סערת נפש" יש לי הרגשה שכדאי לנסות שוב טיפול תרופתי. האם זה מומלץ? איך אוכל לאתר את הרופא שהייתי אצלו? אולי אזכר אם אראה את רשימת הרופאים אך איני יודע איך לגשת אליה? תודה

07/10/2001 | 06:32 | מאת: דר' עמי אבני

שמעון שלום יתכן שדאי לנסות אתה יכול לאתר את הרופאה דרך המרפאה בה טופלת בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית