שאלה לפסיכיאטר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/10/2001 | 11:07 | מאת: אילה

בתי, גיל 20 , מקבלת כדור 1 מ"ג ריספרדל בערב וחצי כדור אנטי דיכאוני וחרדתי בבוקר כיוון שהיה חשש שתגלוש למצב פסיכוטי סכיזופרני. היא רוצה להפסיק עם התרופה למרות דעת הרופא והתרפיסט, כי לדעתה הכדור מוחק את המעניין שבה. מה דעתך?האים היא צודקת האים אפשר להניע אותה מכך?

08/10/2001 | 15:55 | מאת: דר' עמי אבני

שלום לדעתי - הפסקת הכדורים בטרם עת עלולה להיות מסוכנת בהחלט תתכן תחושה כמו זו שבתך מתארת עקב הריספרדל לכן מומלץ אם אינך סומכת על אנשי המקצוע - פני לחוות דעת נוספת יש אפשרות למשל להחליף תרופה אם צריך או אולי ניתן אכן להפסיק אותן לא מומלץ להחליט לבד בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית