דיאטה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/10/2001 | 01:08 | מאת: דנה..

היי ..אני בת 17.5 ואני שוקלת 59 ק"ג. אני חייבת לעשות דיאטה ואין לי אמביציה ואני מאוד סובלת מכך. איזה דיאטה תוכלו להציע לי כדי שאני ארד במשקל....?

06/10/2001 | 01:15 | מאת: שיר

את לא סובלת מעודף משקל. מהו גובהך?

09/10/2001 | 02:02 | מאת: דנה..

גובהי הוא 1.57

06/10/2001 | 01:16 | מאת: adi

דנה, אולי בכלל את לא צריכה. אפנה אותך לפורום התזונה והדיאטה ושם תוכלי לשאול (רק רצוי שתכתבי גם גובה( http://doctors.msn.co.il/forums/list.php?f=16 עדי

06/10/2001 | 01:21 | מאת: שירה

היי עדי, איך כתבת את הקישור בכחול. תודה שמתי לב שהרבה תשובות חכמות בפורום נכתבות ע"י

06/10/2001 | 08:03 | מאת: ד"ר יוסי אברהם

שלום רב, בלי אמביציה, כל הדיאטות אמורות להביא את האחרים לעושר (יצרני התכשירים, ומוכרי המאכלים הדיאטטיים היקרים) - ואותך לתסכול נוסף לאחר כישלון. תעבדי על עצמך, ועדיף עם איש/ת מקצוע. חבל על מאמצים בכיוון אחר (גלולות פלא, שיקויים בולעי ירכיים וכו'). בברכת דרך צליחה, ד"ר יוסי אברהם

06/10/2001 | 14:28 | מאת: גלעד

שים לב שמשקלה אפשר לומר תקין העדוד לדיאטה מצידך עלול לגרום לתוצאות לא רצויות שאתה אמור לדעת... צריך להפנות אותה לדיאטנית על מנת שתוכל להרכיב תפריט מאוזן ובריא.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית