תקווה לסובלים מחרדות- סיפור אישי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/10/2001 | 23:13 | מאת: חגית

ארבע שנים סבלתי מחרדות מחוסר שליטה, הדבר שהכי הפחיד אותי היה לטוס, וזאת למרות שטסתי בחיי מספר פעמים, מלפני ארבע שנים עצם המחשבה על טיסה גרמה לי לחרדות, ולכן לא העזתי לטוס. טופלתי אצל פסיכולוג ללא עזרה, כדורים כימיים לא לקחתי רק טבעיים, איך יצאתי מזה פשוט החלטתי יום אחד שרק אני יוציא את עצמי, ולהתמודד עם חרדות אפשר שנים בטיפולים וכדורים וחבל על הזמן, החלטתי לחיות בלי ששום דבר יפריע לי בחיי. בפעם הראשונה שטסתי ליוו אותי לפני כן כל תופעות החרדה, הקאות, הזעות, דפיקןת לב, נשימה מואצת, סחרחורת, פחד, אבל לא נכנעתי אמרתי לעצמי שאני לא מוותרת, טסתי היה מפחיד אבל ניסיתי לתקן מחשבות שליליות ולנסות ולחוות חויות משמחות, כבר טסתי ארבע פעמים מאז וגם בלילה שזה יותר מפחיד, אני כבר קמה בטיסות ומטיילת ואף נהנית, רבותיי כשתחליטו להתמודד עם החרדה פנים מול פנים צאו למלחמה ותאמרו שאתם מנצחים- אתם תנצחו, בהצלחה

06/10/2001 | 00:52 | מאת: ליהי

איך מטפלים בחרדה מכישלון?

06/10/2001 | 01:28 | מאת: ----------------------

עלי לא תעבוד מתתחזה

06/10/2001 | 01:31 | מאת: ----------------------

זימר ?? אופיר?? רונן ??? שלשתכם חפשו פורום אחר.

06/10/2001 | 01:37 | מאת: ----------------------

אופיר: הסיפור נראה מפוברק. למה לאשלות אנשים במצוקה? יש לך הנאה פרברטית. תתבייש לך!! ---------------------------

06/10/2001 | 01:54 | מאת: גלעד

האם אחד משלושתכם הוא "אור"?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית