עוד סיפור על החלמה מבולימיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/10/2001 | 18:54 | מאת: טלי וינברגר

לכל המעוניין, קישור לסיפור של החלמה מבולימיה ואכילת-יתר. גישת הטיפול המומלצת באתר, היא אחת מיני רבות הקיימות בטיפול בהפרעות אכילה. העניין העיקרי הוא לדעת שאפשר להחלים... סיפור שתמיד משמח לקרוא... http://www.trotzky.com/heb/neomi.Html שבת שלום, טלי פרידמן

05/10/2001 | 18:59 | מאת: noname

פעם דיברתי איתו באינטרנט הוא אדם מאוד נחמד ולמרות שדרכו שנויה במחלוקת,וגם אני לא הסכמתי איתה נשמע שהוא באמת מאמין בה ועושה הרבה למען המטופלים שלו.

05/10/2001 | 22:24 | מאת: טלי וינברגר

אינשם, מעולם לא אמרתי שאני חולקת על הגישה המוצגת באתר שצירפתי אליו קישור. אני מאמינה שלכל מטופל תתאים גישת טיפול אחרת, ואין גישת טיפול שמתאימה להכל ולכולם. זו הנקודה היחידה שרציתי להבהיר. בכל אופן אין לי שום ביקורת על גישת הטיפול הספציפית, ובעיקר אם היא מצליחה לעזור לאנשים, אז מה טוב... רק לצורך הבהרה ודיוק! שבת שלום, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית