כדורים להרגעה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/10/2001 | 14:40 | מאת: שרית מנחם

ברצוני לשאול את המומחים לאחרונה קיבלתי כדורי פריזמה על מנת להרגע. הענין הוא שאין לי סיבה להיות לחוצה ועצבנית אבל בכל זאת. הפריזמה לא עוזרים , תקופה של 4 חודשים פעמיים ביום אמור להשפיע איכשהו על הגוף אינני ישנה בלילות והעצבנות נשארה אותו דבר בעיקר כשאני נמצאת בקרבת הילדים בקטנים שלי והשובבים שלי שמצליחים להוציא אותי משיווי משקל .רצוני לדעת באיזה אופן הכדורים אמורים להשפיע? והאים הם מסוכנים לבריאות?

05/10/2001 | 18:48 | מאת: דר' עמי אבני

שרית שלום לא יודע איך מתבטאת העצבנות ולכן לא ברור על מה את מצפה שישיפיע אם לא עוזר לאורך כל כך הרבה זמן צריך לשקול שנוי מנון או שנוי תכשיר אנאר פני שוב לפסיכיאטר שטפל בך ואנא עמדי במעקב מסודר (לפחות אחת לחודש) כדי לעקוב האם התרופה מועילה לך בהצלחה עמי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית