לעוזרים כאן...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/10/2001 | 13:45 | מאת: דנית

שלום קראתי את הודעתכם ובאמת נתנתם לי הרגשה שזה בסדר . אומנם אני בת 20 וזה קצת מוזר לי לדעת ומתביישת טיפה כאילו אף אחד בחיים לא רצה אותי. וזה לא נכון פשוט קשה לי לעשות דברים נגד רצוני רק כדאי להגיד עשיתי. אני בניגוד לחברותיי זה נקרה המון מאוחר גיל 20 לקשר של חבר ועוד חבר ראשון???!!!1 אני קצת קשה לי להגיד לכולם שזה באמת קשר ראשון האם בסך הכול 20 זה גיל מאוחר לקשר ראשון??????

05/10/2001 | 18:15 | מאת: טלי וינברגר

דנית, עניתי לך כבר פעמיים וזו הפעם האחרונה: לא! למה כל כך חשוב לך לקרוא זאת שוב ושוב? האם את חושבת שאשנה את דעתי מתשובה לתשובה? מה באמת את היית רוצה לשמוע כתשובה? איכשהו, נדמה לי שהתשובה לה את מצפה היא תשובה שתואמת את התחושה הפנימית שלך שזה לא בסדר. וכשאני כותבת לך (ועוד גולשים כתבו לך) שזה בסדר, את מתעקשת להמשיך ולשאול שוב ושוב. אולי את מצפה שאני אענה לפי הציפיות שלך מעצמך, ואכתוב לך שזה לא בסדר, ואת באמת "פספסת את הרכבת", אבל התשובה שלי ממש רחוקה מזה... אז רק בתחילת הדרך בעיני, ואין לך מה למהר. וכמו שחכמינו חז"ל אמרו "המהירות מהשטן". וזו תשובה סופית בהחלט! שבת שלום, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית