נופיתת\ שחף. מה עם המרכז הישראלי?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/10/2001 | 02:08 | מאת: דינה

מדוע את לא מוסיפה את "המרכז הישראלי", המרכז האמבולנטורי (out-patient) הגדול ביותר בארץ לטיפול בהתמכרות לאוכל: בולימיה, השמנת יתר. www.trotzky.com בחיפה ובקריות?

05/10/2001 | 18:26 | מאת: טלי וינברגר

דינה שלום רב, אני מניחה שההודעה שלך מכוונת אליי. אינני מכירה את המרכז, והאמת היא שאף לא שמעתי עליו. באזור חיפה אני מכירה את המחלקה להפרעות אכילה (מומלץ) בבי"ח רמב"ם. אינני נוהגת להמליץ על מקומות/מטפלים שאינני מכירה. אשמח אם תספרי יותר על המרכז, ועל קשר שלך למרכז... תמיד טוב לדעת עוד... ותודה על ההערה, בהמשך אני אכנס ואבדוק את האתר שהמלצת. שבת שלום רב, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית