פחדי מלחמה ולחץ נפשי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/11/2000 | 07:42 | מאת: ד.ק

אני לא יודע למי לפנות, בכל פעם כאשר ישנו שינו במצב המדיני כגון בתקופה זו. וישנם דיבורי מלחמה ומזכירים את עירק וכו. אני ניתקף חרדה עמוקה כגון - חוסר שינה, אי יכולת לאכול, דיכאון, עצבנות, ןפחד. בדרך כלל אני פשוט נוסע לחול, שם למחרת היום הכל בסדר. כיצד אני יכול לטפל בבעיה. נ.ב אני נשואי ואב לשנים, וזה מאד מפריע ומשפיע ע"ג המשפחה.

02/11/2000 | 17:59 | מאת: טלי וינברגר

ד.ק. שלום רב, הצ'ט היום בערב בתשע בערב יעסוק בעיקר בחרדות העולות בעת התערערות המצב הבטחוני. אני ממליצה לך להיכנס לצ'ט, להשתתף ולהיתרם משאלותיהם ותגובותיהם של גולשים אחרים. במידה ואין באפשרותך להשתתף בצ'ט, אני ממליצה לך להיכנס אל תמליל הצ'ט. אני משוכנעת שתוכל למצוא שם תשובות. נוסף על כך אני ממליצה על פנייה לקו לעזרה נפשית לנפגעי פעולות טרור363-363-800-1 אפשר לפנות לקו זה, או לקווי העזרה הנפשית האחרים כגון ער"ו, יד ביד וכו'. במידה ואתה חש צורך בהתערבות מאסיבית יותר כגון טיפול , אתה יכול להתקשר אליי ואשמח לעזור במציאת מקום טיפול ו/או מטפל. בברכה, טלי פרידמן

02/11/2000 | 23:04 | מאת: ד"ר אבי פלד

טיפול ב SSRI יפטור את בעייתך

03/11/2000 | 09:26 | מאת: DK

SSRI ? אנא פרט לא כולם מבין מהו הדבר, תודה מראש

03/11/2000 | 14:57 | מאת: אמיר זהר

שלום רב אתה סובל מחדות שאופייניות לרבים באוכלוסיה. ואולם, אצלך רמת החרדה גבוהה יותר. אני ממליץ שתפנה לטיפול פסיכולוגי שיוכל לעזור לך. אתה יכול לפנות דרך קופת חולים או באופן פרטי. אמיר

05/11/2000 | 02:31 | מאת: טלי וינברגר

ד.ק. שלום רב, אתה יכול לפנות באופן אנונימי לקו העזרה הטלפונית הקרוי נט"ל. זהו מרכז סיוע נפשי וחברתי לנפגעי טראומה על רקע לאומי וקרוביהם. מס' הטלפון: 363-363-800-1 גם אם לא עברת טראומה ישירה, הם יסייעו לך, או ייעצו לך למי עליך לפנות ואריפה תוכל לקבל עזרה. כמובן שאתה מוזמן לפנות לפורום שוב אימתי שתזדקק. אם אתה חש צורך בסיוע מקצועי מעמיק יותר (דהיינו טיפול), אתה מוזמן להתקשר אליי ואשמח לנסות לסייע (הטלפון בכרטיס האישי שלי, תקליק על שמי). בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית