לכול הצעירים המבינים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/10/2001 | 11:07 | מאת: שירלי

תודה על התשובות עדין קשה לי לקבל זאת. אני מרגישה קצת רע מכול הקטע הזה בגיל 20 חבר ראשון זה מאוחר נורא . אף פעם לא הסכמתי לעשות דבר נגד רצוני מכיון זה אני ככה בלי חבר אבל 20 זה מאוחר רובן של האנשים זה הרבה הרבה יותר מלפני 20 ועוד חבר ראשון זה מאוחר (האם זה פדיחה להגיד לו שאני בתולה בגיל כזה????? אני מאוד מתפדחת אייך לומר האם זה באמת יחסי מאוחר לגיל 20 מכול הבחינות????????

04/10/2001 | 12:14 | מאת: דנה

שירלי, את צריכה להיות גאה בעצמך על זה שאינך מוכנה לעשות משהו המנוגד לרצונך. וזה נכון לכל תחומי החיים. לידיעתך, ישנם הרבה מאד נשים וגברים שלא היתה להם ממש חברה עד גילאים מבוגרים (אפילו יותר מגיל 20) ככה שזה לא ממש אסון. וחוץ מזה, תני צ'אנס לבחור, אם הוא עדין, רגיש ומתחשב והקשר ביניכם אמיתי ואינטימי - אני בטוחה שהוא ידע להעריך את כח הרצון שלך ובהחלט יראה בזה יתרון ולא חסרון. אין לך מה להתפדח, מאחר ואין חוקים או כללים בעניין הזה. החלטות כאלה הינן אינדבידואליות לכל אחד מאיתנו כשהדבר החשוב באמת הוא שתהיי שלמה עם עצמך ותרגישי חופשיה ומאושרת ולא לחוצה. בהצלחה,

04/10/2001 | 13:19 | מאת: אנונימי

מסכים לא כל מילה,מצטרף לעמדתה. אנונימי

04/10/2001 | 19:42 | מאת: טלי וינברגר

שירלי, את כל כך טועה... אני לא יודעת לפי איזה נורמות חברתיות את פועלת.. אך במקרה הזה את פשוט טועה. נקודה! טלי פרידמן

05/10/2001 | 00:40 | מאת: דור

היי שמעי אני קיימתי בפעם הראשונה יחסי מין כשמלאו לי 21 ואני גבר ולא התביישתי לומר לפרטנר שזו הפעם הראשונה שלי אז אין לך ממה להתבייש. מקווה שתהני ואל תמהרי עם זה שלך דור

05/10/2001 | 01:35 | מאת: adi

דור, נכון!!!!! עדי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית